Intézményeknek

A Kontakt Nonprofit Kft. Közhasznú szervezet, tevékenysége során olyan közfeladatokat lát el, amelyekről a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásról szóló 1991. évi IV. törvény 8 § (4) bekezdés a) pontja alapján a zalaegerszegi önkormányzatnak kell gondoskodni.

A Kontakt Kft végzi a város közfogalkoztatásának szervezését, gondoskodik a tartós munkanélküliek munkába állításáról, a munkaszerződések létrehozásáról, a foglalkoztatások jogszerűségéről, hatékonyságáról.

2013. évtől közfoglalkoztatást azon intézmények számára szervezünk, akik működésüket az Önkormányzat fenntartásában végzik. Kizárólag azon intézmények számára, akiknek a felsorolását Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése a 33/2013. (III.07.) sz. határozatában elfogadta.

Amely intézmény ebbe a meghatározott körbe nem fér bele, de egyébként a 2011. évi CVI. törvény (a közfoglalkoztatásról és a közközfoglalkoztatáshoz kapcsolódó, valamint egyéb törvények módosításáról) 1 § (3) bekezdésében meghatározott feltételeknek megfelel saját maga is lehet közfoglalkoztató.

A közfoglalkoztatshoz kiírt pályázatokról a Zalaegerszegi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltségének kollégáitól tud még több információt beszerezni.